Menu

REKLAMA PËR KAMION

OsaTermosistem

REKLAMA CARAD

VW

LOGO, WEBSITE

Cad-Engineering

WEBSITE

www.zyrtare.com

WEBSITE

www.dobruna.com

REKLAMA NDRIQUESE

Restaurant Jaha

BILLBOARD

M&Sillosi

FTESA PËR DARSËM

MAICA

EcoRegjion

REKLAMA NDRIQUESE

Caffe OnBar

MAICA, KAPELA

M&Sillosi

REKLAM PËR AUTOBUS

Shehu 2000

REKLAMA PËR KAMION

OsaTermosistem

LULE TE PRERA

Osa Termosistem

FTESA PËR DARSËM

FTESA SYNETIE

KATALOG

mgroup

LIBËR LEKTYRË

Dikur

MAICA

M&Sillosi

ROLLUP

Murati, M&Sillosi, Nektari

VIZITKARTA

M&Sillosi

REKLAMA VETENGJITESE

Rama-Gold

FATURA A5

Pro Pneu

FLETORE A5

Univerzal

WEBSITE

www.al-toni.com

WEBSITE

www.abetare-ks.com

WEBSITE

www.auto-jehona.com

WEBSITE

www.univerzal-ks.com

REKLAMA CARAD

WindorPlast

MAICA

Uçk

REKLAMA VETENGJITESE

Melisa, StarGroup, Nora

REKLAMA VETENGJITESE

Stargroup

MAICA, KESE, KAPELA

M&Sillosi, Sadiki

ETIKETA, MENU, ROLLUP

Rahvera, Shtavica5, Murati

TAKVIM

Teqeja e Madhe

KIMIKA

Topalli

BILLBOARD

Shehu-A

REKLAMA NDRIQUESE

ENES

KALENDAR 2014

Extra-1

REKLAMA NDRIQUESE

Genisi

REKLAMA VETENGJITESE

MADE IN GERMANY

REKLAMA CARAD

DITI-DENT

REKLAMA CARAD

Kryeziu

REKLAMA AKULL

Faras-Gr

FATURA A5

Albioni

REKLAMA CARAD

Foto

REKLAMA VETENGJITESE

GENISI

ETIKETA

Rahvera

REKLAMA VETENGJITESE

Furra Agimi

REKLAMA VETENGJITESE

Furrë Buke

MAICA COLOR

Uçk

FLETORE A5

Osa Termosistem

KALENDAR 2014

Shehu-A

KALENDAR 2014

Arsimi Com

KALENDAR TAVOLINE

Mendi

NOTESA

M&Sillosi dhe RamaPrint

FLYER A5

Haxhijaha

KAPELA

M&Sillosi